Aquaparkovi

Aquaparkovi

AquaBlue Aquaparkovi

AquaBlue bavi se izradom, montažom, najmom i prodajom sprava na napuhavanje koje služe za zabavu na vodi (aquaparkovi) i kopnu (razni tobogani i sl).

 

Pod brendom Aqua Blue izdizajnirali smo aquaparkove koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.  Naši aquaparkovi mijenjaju vizuru i sadržaj same plaže na bolje, te gostima, kupačima upotpunjuju kvalitetu provedenog vremena  na moru. Izbor boja je po vlastitom izboru kako bi se Vaš aquapark što bolje uklopio u postojeću vizuru same lokacije!

 

Svi naši elementi aquaparka zadovoljavaju kvalitetom i dizajnom EU norme sto imamo i potvrđ­eno certifikatom EN 15649. Naš aquapark kvalitetom i modernim dizajnom staje uz bok takvim sadržajima u najosjećajnijim turističkim središtima Europe te podiže ponudu za djecu i mlade na višu razinu.

 

Istraživanja su pokazala da instalacijom aquaparka popunjavate kapacitet Vaših plaža za 20 do 60%, a konstantnom nadogradnjom aquaparka (po potrebi) možemo zadovoljiti sve veće kriterije i dodatnu potražnju.

 

Dodatna oprema

Pojas za spašavanje, bungge rope, gumena plovila, kućica za naplatu karata, numerirane narukvice za kontrolu broja korisnika aquaparka…

 

Montaža

Aqua Blue tim uz veliki asortiman aquaparkova nudi i projektiranje aquaparkova po vašoj želji. Također uz aquapark nudimo dostavu i montažu.

  • Montaža aquaparka na postavljena sidra i pripremljenu sidrenu užad.
  • Postavljanje sidrenih užadi i lanaca na već postavljena sidra bez korištenja ronilačke opreme.
  • Montaža aquaparka i postavljanje sidrenih užadi i lanaca uz korištenje ronilačke opreme.
  • Montaža sidra sa ronilačkom opremom i korištenje balona za podizanje tereta.
  • Održavanje i čišćenje aquaparka.
  • Demontaža i čišćenje aquaparka na kraju sezone.

 

Sigurnost

Sigurnost potvrđuju EN certifikati koje mora posjedovati svaki element vašeg aquaparka. Ne budite lijeni, bez obzira čiji aquapark kupujete, pošaljite sliku elemenata s pripadajućim EN brojevima i nazivima u meritornu agenciju koja je navedena kao izdavatelj certifikata i u kratkom će te roku dobiti odgovor da li je certifikat lažan ili je zbilja izdan za navedeni element.

 

Zašto je EN certifikat važan? On dokazuje da su svi elementi aquapark koji kupujete u sukladnosti s Europskim propisima o sigurnosti i kvaliteti propisanim za vodene parkove.

 

U slučaju da elementi vašeg aquaparka ne posjeduju EN certifikate, dovodite se u potencijalno neugodnu situaciju u kojoj vas nezadovoljan klijent može tužiti za dovođenje njegovog djeteta u opasnost.

 

Cijenik

(download)

aqua blue cijenik

(download)

 

Galerija slika

« od 2 »

MORE PROJECTS

You might want to check out